Marly's
Interieur ontwerpen

MIJN WERKWIJZE

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, bekijken we de desbetreffende ruimte en meten we hem na. Na dit gesprek ontvangt u een offerte op maat. Na akkoord van de offerte ga ik aan de slag voor u.  

 

2D OF 3D ONTWERPPLAN

Ik kan een ontwerp maken in 2D of in 3D. Deze ontwerpen geven inzicht in de indeling van de ruimte en positie en afmetingen van de meubels. Ik kom dan graag mijn voorlopige ontwerp aan u presenteren. Waar nodig wordt deze nog aangepast. Het resultaat is een defenitief indelingsplan.

.

MEUBELMATERIAAL VOORSTEL  
In dit voorstel geef ik de producten weer waarmee de gewenste stijl wordt neergezet. Dit visuele voorstel wordt aangevuld met een bijlage waarop winkel, merk, type, kleur, materiaal, afmeting en de prijs van de producten terug te vinden zijn. Dit voorstel bevat nog geen stylingsproducten. Ik kom graag het voorstel bij u presenteren en waar nodig pas ik het aan voor u. Het resultaat is een defenitief productvoorstel.

 

3D TEKENINGEN 

 

Als je het lastig vind om in te beelden hoe je nieuwe meubelen in de ruimte staat? Dan kan een 3D tekening je helpen. Met deze tekening krijg je een goed beeld van de ruimte. 


Mocht u nu iets anders willen, bijvoorbeeld een lichtplan, stijlingplan of een kleuradvies dan is dat natuurlijk ook geen probleem!